7. jaanuaril avatakse registreerimine Eesti esimesele koerte veospordi võistlussarjale Estonian Dryland Cup. Sportlikele koeraomanikele suunatud võistlus kutsub kõiki võistlema hooaja vältel kolmel etapil Keilas, Soomaal ja Ebaveres. Võistlussarja korraldab Spordicom MTÜ.

Möödunud aastatel on Eestis toimunud vaid ligi kolm rahvusvahelist veokoeraspordi võistlust, nüüdne Estonian Dryland Cup lisab võistluskalendrisse veel teist samapalju. Jooksjatele, tõukeratturitele ning jalgratturitele avatud klassidesse loodetakse igal etapil võistlema kutsuda üle 50 võistleja.

Võistlusele registreerimine avatakse 7. jaanuaril 2018 Raceinfo portaalis. Registreerida saab nii etappide kaupa kui ka tervele sarjale.

12. mail Keilas toimuv Keila koertesprint järgib parimaid ja põnevamaid jalgrattavõistluste radu, vältides liigtehnilisi singleid. Sprintijatele on ideaalne 18-19. augustil Ruunaraipe liivaluidete läheduses toimuv ööetapp, mille avastart antakse pimeduses. Sealne kerge rada on parim öiseks enese proovilepanekuks. Viimane etapp toimub 16. septembril Ebavere terviseradadel, imeilusas looduses. Tehniline ja tõusudega rada annab võimaluse keskenduda koeraga koostööle ning valmistab ette Rootsis Nybros toimuvaks Euroopa meistrivõistlusteks.